Quantcast

DA de Canillo presenta una llista «que intenta reflectir diferents visions polítiques de la parròquia»

Canillo.- El ministre de Turisme Francesc Camp i la consellera general Meritxell Palmitjavila han estat els encarregats de presentar, aquest dimecres a les 9 del matí, la candidatura de Demòcrates per Andorra de Canillo per a les eleccions comunals del 13 de desembre, encapçalada de nou per Josep Mandicó i David Palmitjavila. Camp ha destacat que es tracta d'una llista «que intenta reflectir diferents visions polítiques de la parròquia», fruit del diàleg que durant els últims quatre anys ha mantingut la majoria comunal amb persones de la parròquia interessades en política «de tendències diferents». Així, la majoria dels membres de la llista són nous 'només repeteixen els candidats a cònsol i el conseller de Finances Marc Casal', i el cap de llista, Josep Mandicó, ha dit que s'ha intentat buscar «l'esperit més jove i emprenedor compensat amb gent amb experiència». Així, a la candidatura destaquen sobretot persones provinents de famílies amb pes polític dins la parròquia, com Miquel Naudi, Miquel Casal, Rafel Casal, Josep Font o Rosa Maria Mandicó, i figures més joves com Cerni Pol 'fill de l'excònsol Bibiana Rossa' o Núria Fernàndez, cunyada del fins ara conseller Àlex Mitjana.