Quantcast

L'ensurt de Soraya Sáenz de Santamaría en un globus amb Calleja

No tot podria sortir bé en la gira de Soraya Sáenz de Santamaría per les televisions espanyoles, i és que durant la gravació del programa de Jesús Calleja , ' Planeta Calleja ', s'ha portat un angoixant ensurt quan viatjaven en globus aerostàtic . Els dos recorrien el cel d'una part del Camí de Sant Jaume alegrement, fins que van patir un contratemps que podria haver estat bastant seriós.

"Hem perdut el control" , se sent dir a l'equip del programa durant el vídeo que ha penjat 'Sport Lleó' del moment en què el globus perd força. "Vés trucant al 112" , s'escolta a un altre dir mentre la número dos del Govern viatja allà dins.

Tot va quedar, afortunadament, en un petit ensurt, però els dos protagonistes de la nit van haver de passar-ho molt malament. L'aterratge forçós no els va fer perdre el somriure i es van treure fotos amb els habitants de Villabalter que van acudir a tafanejar-hi.

Segons Calleja , Santamaría és una dona que "també es diverteix" ia la qual podrem conèixer millor la setmana que en el seu programa, però el que és indubtable és que al PP no li donen bé les altures.