Quantcast

Eva González cobrarà 200.000 euros per vestir-se de Pronovias en les seves noces

Queda poc per al casament de Cayetano Rivera i Eva González, potser l'esdeveniment social més important d'aquesta tardor. I a mesura que s'acosta la data es coneixen alguns detalls del que s'espera com una gran celebració.

La núvia va anunciar fa dies que havia triat Pronovias , una marca amb la que ha col·laborat abans en campanyes de publicitat, per vestir-se en el seu gran dia. També en aquesta ocasió l'objectiu sembla ser publicitari. Més enllà que la núvia llueixi esplendorosa (que ho estarà), la marca li va a ingressar 200.000 euros per lluir un dels seus vestits aquest dia. Almenys així ho ha explicat Vanitatis.

Cayetano Rivera, per la seva banda, ha anunciat que vestirà de Armani , una marca amb la qual també ha col·laborat i per la qual sent especial inclinació.

A les noces s'espera que assisteixin més de 400 convidats, entre ells els germans de Cayetano Rivera. També s'espera l'assistència dels presentadors de MASTERCHEF.