Quantcast

Crítiques a Samantha Vallejo Nágera per portar els seus fills a un col·legi privat

Encara que cada un dóna l'educació que vol, o que pot, als seus fills, les xarxes socials estan que cremen amb Samantha Vallejo-Nágera després de penjar fa uns dies una imatge amb els seus fills uniformats a punt d'anar-se'n a un internat anglès privat . Quin és el problema per a alguns? Que els porta a un col·legi de pagament.

El debat es va desencadenar instantàniament entre els que recolzaven la decisió que Vallejo-Nágera i els que la van cridar "pija" , " elitista ", o la van deixar de seguir per no donar exemple i portar-los a un col·legi d'educació pública.

No és la primera vegada que li plouen comentaris negatius a l'empresària i membre del jurat de ' MASTERCHEF ", ja que aquest estiu es va armar un enrenou molt gran després penjar una imatge amb els seus petits en els toros, a més d'una altra amb el seu fill menor Patrick, que té Síndrome de Down, besant al torero Miguel Abellán .

Tampoc es lliura de les crítiques a les xarxes quan penja imatges d'ella al costat de menjars preparats de marques que patrocina, com unes patates fregides congelades, ja que no es veu amb bons ulls que una cuinera com ella promocioni aquest tipus d'alimentació. Sigui el que sigui, Samantha Vallejo-Nágera no es lliura del linxament d'Internet, tot i que el porta a la intimitat i només va contestar fa mesos que portava als seus fills als toros perquè al petit li encantaven i li feien feliç.