Quantcast

"És un boletaire de tota la vida; mireu a les bardisses i a tot arreu"

Els equips de recerca continuen buscant aquest dimecres el boletaire de 60 anys, Pere Isaac Rigall, veí de Santa Llogaia del Terri que va desaparèixer dilluns passat a Palol de Revardit, a la zona de la Mota, un indret molt freqüentat pels boletaires. La zona on s'està fent el rastreig és la que queda a prop d'on ahir es va localitzar el seu vehicle. L'home va sortir dilluns de casa per anar a buscar bolets en aquesta zona i no va tornar. Va ser el seu germà, amb qui conviu, que en va denunciar la desaparició ahir. Al llarg d'aquesta nit, s'ha mantingut un dispositiu i aquest matí, coincidint amb el relleu, s'hi ha incorporat un helicòpter i la unitat canina. A més, hi treballen nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. «És un boletaire de tota la vida; mireu a les bardisses i a tot arreu», assenyalava aquest matí el responsable dels Bombers que dirigeix l'operatiu.