Quantcast

Paula i el seu apassionat edredoning amb Xile en el Gran Germà de Mèxic

Paula , la indiscutible guanyadora de la 15a edició de 'Gran Germà ', s'ha convertit de nou en la protagonista de la casa mexicana del 'Big Brother' per el seu amor amb Xile , el concursant amb el qual ha culminat el que va començar sent només un parell de petons.

La 'hawaiana' ha fet el seu primer i molt tòrrid edredoning dins del concurs, un vídeo de gairebé 40 minuts en què se'ls veu als dos gaudir al màxim del moment i no importar res el què diran la resta dels seus companys. Paula continua donant molt que parlar, sobretot ara, i ja s'ha convertit en la més odiada de la casa .

El reality que li ha llançat a la fama no fa més que donar-li alegries després del seu pas per l'edició espanyola, en què va haver de lidiar amb el triangle amorós que es va produir entre Omar, Lucía i ella , cosa per la qual ho va passar malament.

Paula ja està ofegant les seves penes en Mèxic i la seva relació amb Xile es consolida a poc a poc, tot i que ell té una persona especial fora del concurs, encara que esperem que no es la fiquin també dins del concurs perquè, si fos així, la història es tornaria a repetir. De moment, ella està molt a gust i s'està plantejant un altre edredoning amb Sergent Rap. Déu n'hi do. ??