Quantcast

Kuric, jugador del Gran Canària, és baixa per tractar un tumor cerebral

Kyle Kuric, de 26 anys, va causar baixa davant el Laboral Kutxa Baskonia diumenge passat i en l'actualitat es troba ingressat al Centre Mèdic Teknon de Barcelona i serà intervingut d'un meningioma en els pròxims dies. Cal recordar que el passat diumenge el jugador nord-americà va ser baixa a causa d'unes suposades migranyes que li provocaven forts mals de cap. És en aquesta clínica s'està controlant la seva evolució.

'Francisco Roca, President de l'ACB, ha volgut enviar "un missatge de suport i tota la nostra força a Kyle Kuric i la seva família i al Herbalife Gran Canària ", després de conèixer el jugador el diagnòstic. "Estic convençut que la notícia serà només un ensurt i el jugador podrà recuperar-se amb normalitat" , afirma Roca, que s'ha posat "personalment i en nom de tota l'Associació i els clubs al servei del jugador, la seva família i del Herbalife Gran Canària per a tot allò que puguin necessitar ".