Quantcast

Florentino Cristiano sobre l'entrevista a Kicker: "Hem de parlar"

Va ??passar abans del Reial Madrid-PSG, quan abans del que s'esperava es va produir una de les imatges de la jornada de Champions per a l'afició madruidista. Florentino Pérez, com en tots els grans partits europeus, esperava a peu de vestuari als seus jugadors, repartint cops i carícies. També algun comentari, sense adonar-se del micròfon obert que tenia a l'esquena .

El president del Reial Madrid va parar Cristiano Ronaldo per dir-li alguna cosa a cau d'orella. Li va preguntar pel titular que va donar a la revista alemanya 'Kicker' en una entrevista recent, on deixava obert el seu futur. "Anar-me'n del Madrid? Per què no?" , havia declarat el portuguès a la prestigiosa publicació. A la qüestió de Florentino, va pujar les celles i es va regirar mentre s'allunyava. "Què he dit? Jo no he dit això! Ho he dit diferent" , va respondre el portuguès, amb mala cara per la inesperada pregunta del patró .

El cas és que aquest topada pot anunciar una petita pluja o una intensa borrasca a la casa blanca, sensibilitzada com està pels assumptes que envolten la seva estrella indiscutible, començant pel seu estat de forma.