Quantcast

Els Pallars, 4 de novembre 21015: NOUS PRODUCTES ELABORATS AMB CODONY A LA FIRA DE TREMP

La catorzena fira del Codony de Tremp va ser tot un èxit. L’organització calcula el pas d’unes 9000 persones al llarg de tot el dissabte. La fira de tardor de Tremp vol donar a conèixer el codony, però també promoure el comerç local. L’eurodiputat Ramon Tremosa va ser l’encarregat de la inauguració.

La fira enguany ha comptat amb diferents novetats, entre les quals hi ha una redistribució de les parades segons la seva oferta: agroalimentació, tallers, artesania i associacions locals. A més es va buscar que el codony fos present a totes les parades, des del tradicional all i oli de codony, a la cervesa i la ratafia d’aquest fruit.

Però també es podia comprar el codony per elaborar els propis plats a casa. Hi ha una parada que ha estat present els catorze anys de la fira i que ven el fruit conreat per ells mateixos, amb el que han elaborat des de sempre les receptes que han passat de pares a fills.

La fira també va acollir un taller de cuina dins del projecte de promoció de productes de la zona Al teu gust, aliments del Pallars i la presentació del Food-truck Toleràncies, a banda del tradicional concurs d’allioli de codony.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – RAMON TREMOSA, Eurodiputat – ORIOL PALLARÈS, És Pallarès – JOAN MARTÍ RAMONEDA, Cervesa – ÀNGEL PORTET, Licors Portet – DOLORS MALET, Productes del camp