Quantcast

La Cerdanya, 4 de novembre 2015: BUSQUEN UN JOVE DE SALLAGOSA DESAPAREGUT

Els gendarmes busquen el jove de 22 anys i veí de Sallagosa (Alta Cerdanya) que va desaparèixer dissabte a la tarda després d’abandonar el seu domicili a peu. Des de llavors, s’ha iniciat un dispositiu de recerca d’un centenar de persones, entre gendarmes, militars de Formigueres i veïns, així com tres helicòpters. Des de dilluns s’han pentinat els voltants de Sallagosa, Vedrinyans i Llo, tot i que també se’l busca per la resta de la comarca.

El jove, de nom Pierre i amb tendències suïcides, va desaparèixer després d’una baralla familiar. Els gendarmes van localitzar la seva jaqueta el mateix dissabte però, des de llavors, continuen sense saber on és. La policia francesa demana la col·laboració dels ciutadans per trobar-lo.