Quantcast

Els 9 secrets de Steisy de MYHYV

-

1
Steisy ha aconseguit convertir-se en un rostre televisiu de primera categoria. Més d'un any en

Steisy ha aconseguit convertir-se en un rostre televisiu de primera categoria. Més d'un any en el tron ??de Dones i Homes i Viceversa dóna per a molt. I després dels bolos en discoteques o els videoclips, pot ser que arribin ara els realitys i les tertúlies. Segons va avançar Àngel Vico, de qui comencés ella sent pretendent i amb qui ara li uneix una gran amistat, Steisy escollirà a Leo, el noi pel qual sempre s'ha sentit atreta. La seva eterna flama amb Leo: El de Steisy per Leo és una predilecció que, efectivament, pot ser una bona base per establir una relació amb futur . «El meu final sense tu, no és el mateix», va dir al assabentar-se que el pretendent havia hagut de ser ingressat per uns dolors abdominals, i va retardar la data de la final. La història de Leo Cambra i Steisy és antiga : tots dos sortien junts abans que la granadina es convertís en tronista, però Steisy va trencar la relació precisament per entrar al programa … Leo va aparèixer de sobte al plató de la seva ex parella per assegura que ella havia estat una de les coses més importants de la seva vida i que es plantejava pretendre. Steisy no va trigar a acceptar, encara que va assegurar que no li prometia res …

Atrás