Quantcast

Les operacions més estranyes dels famosos

-

1
Molts famosos, i cada vegada més, se sotmeten a operacions estètiques amb l'únic objectiu d

Molts famosos, i cada vegada més, se sotmeten a operacions estètiques amb l'únic objectiu de sortir millor del que van entrar, sense aquests complexos que els persegueixen. Alguns van encertar amb les intervencions, mentre que altres no tant. No obstant això, no totes les intervencions es noten en el cos dels famosos, ni de totes elles s om coneixedors . Hi ha operacions de les que ni sabíem seu existència , però amb les que molts famosos s'han atrevit. Fem un repàs a les cirurgies més estranyes a què s'han sotmès els famosos , alguns per gust i altres per necessitat. Algunes van des llimar la mandíbula fins a una reconstrucció de l'himen, i això no és tot … Reconstrucció del himen Leticia Sabater ens pot sorprendre per moltes coses, entre elles per la seva faceta de política o la de cantant. Però les operacions estètiques també formen part de la seva vida, encara que l'última d'elles ens va deixar amb la boca oberta. No es tracta d'un simple augment de pit o una mica de botox … la cosa va més enllà. Leticia volia tornar a ser verge, i per això es va anar a una clínica de Miami a reconstruir l'himen. No només s'ho va reconstruir, sinó que es va eixamplar la vagina, dos autèntics capritxets que tenia molt en ment des de feia molt de temps. Després d'aquestes operacions ella mateixa assegurava que se sentia 'a estrenar'. Si és que cal veure com s'arrisquen …

Atrás