Quantcast

David Palmitjavila repetirà en el segon lloc de la llista de DA a Canillo

Canillo.- La candidatura, i de moment l'única a la parròquia, que encapçala Josep Mandicó per Demòcrates per Andorra a Canillo tornarà a comptar amb David Palmitjavila en el segon lloc. Així ho ha confirmat aquest diumenge el cònsol major, que preveu tancar i validar tots els noms de la llista aquest dilluns. Fonts pròximes a la candidatura han confirmat que aquesta comptarà amb cares noves fora de la formació com Cerni Pol, fill de la socialdemòcrata Bibiana Rossa, així com d'altres noms per aportar un major consens entre les diferents sensibilitats polítiques de la parròquia. D'altra banda, els intents per articular una llista alternativa, tant des de l'òrbita liberal com des del sector més progressista pròxim a Iniciativa Ciutadana, no han fructificat de moment, a tres dies de la data límit per presentar les candidatures.