Quantcast

Sara Carbonero, embarassada per segona vegada segons 'Hola!'

Martín tindrà un / a herman @ en els propers mesos. La revista 'Hola!' del dimecres 4 de novembre porta en portada com a exclusiva que Sara Carbonero està embarassada per segona vegada al costat de Íker Casillas.

La nova vida de Casillas i Carbonero a Porto podria haver estat el recés de pau perfecte per concebre al seu nou fill , cosa que hauria confirmat a la revista una font molt propera al porter ia la expresentadora de Mediaset.

El nou pis que han adquirit recentment amb vistes al mar serà el lloc en què Iker i Sara tindran cura al seu segon fill, que naixerà dos anys i mig més tard que Martín , que va arribar al món el gener de 2014.

Sara Carbonero ha publicat en les últimes hores a Instagram una fotografia en la qual apareix menjant un bullit de la seva mare en la seva nova casa de Porto. Molts han assegurat que la mare de la presentadora s'hauria acostat fins a Portugal per celebrar la feliç notícia i comprovar de primera mà com evolucionen les primeres setmanes d'embaràs.

" Que la teva mare vingui a Porto i et faci un bullit no té preu #paramielmejorcocidodelmundo # mamáquépacienciatienesconmigo" , escrivia a Instagram Sara Carbonero.

De moment, ni la presentadora d'Esports ni el porter del Porto han assegurat ni desmentit la notícia però des de 'Hola'! es dóna per fet que Martín tindrà en els pròxims mesos un germà o una germana.