Quantcast

Twitter canvia l'estrella de 'favorit' per un cor de 'm'agrada'

Twitter ha anunciat avui una modificació en la funció de 'favorit s'. I és que, si fins ara els usuaris podien marcar els seus tuits preferits amb una estrella, ara ho podran fer amb un cor.

Però no només ha canviat el botó, sinó també el de la funció. Ara els 'favorits' han passat a anomenar- 'm'agrada' , igual que a Facebook.

Però, quina és la intenció d'aquest petit canvi que revolucionarà la xarxa social de l'ocellet? Segons han explicat des de Twitter, la idea és fer que aquesta xarxa social sigui més intuïtiva, pensant principalment en els nous usuaris. Consideren que el cor i el 'm'agrada' són més universals que l'estrella i el 'favorit'.

"Volem que Twitter sigui una eina més fàcil i gratificant d'usar, i sabem que, de vegades, l'estrella podia generar confusió, especialment per als recents arribats. Segurament us agradin un munt de coses, però no totes poden ser favorites ", han assegurat en un comunicat.

I és que, un dels objectius de la xarxa social és aconseguir ser més intuïtius, ja que una de les principals crítiques que reben és que es tracta d'un servei molt poc suggerent.

Aquest canvi ha arribat després d'una sèrie de proves que van començar el passat mes de juny. Encara que, els cors han arribat avui mateix a Twitter , sembla que estan tenint bastant bona acollida entre la comunitat tuitera.

El 'm'agrada' ha arribat a Twitter poc després que la xarxa social oferís la possibilitat d'incloure enquestes dins dels tuits.