Quantcast

Una dona mata la seva ex després de publicar la seva ruptura a Facebook

Una dona de 22 anys ha estat detinguda a Barranquilla (Colòmbia) després de matar la seva exparella en un bar de la ciutat. Segons publiquen els mitjans locals, la relació entre tots dos havia acabat fa uns dies amb una forta discussió, cosa que va portar el jove a publicar al seu perfil de Facebook un missatge que va ferir els sentiments de la qual havia estat la seva noia.

" Avui per fi em vaig treure el xiclet que tenia per dona , em sento lliure ", escrivia el mort José Luis Padilla a la xarxa social. L'acusada va llegir el missatge i enfurismada va decidir acudir al bar en què solia passar els matins al costat dels seus amics, va treure una navalla que portava amagada a la roba i va atacar al jove .

Segons han confessat els testimonis, el jove va intentar fugir però la punyalada que li va causar la seva ex va ser massa per a ell, ja que prou feines va poder avançar uns metres a causa de la quantitat de sang que perdia.

L'acusada va intentar fugir però els agents policials la van localitzar als voltants on va tenir lloc el succés. Ara s'enfronta a un judici ràpid per determinar la seva possible condemna.