Quantcast

Kesha, obligada a treballar amb el productor a qui va denunciar per abusos

La cantant Kesha viu un autèntic malson en la seva vida des que aparegués per ella el seu productor, Lukasz Sebastià , a qui va denunciar l'any passat per abusos sexuals, físics i verbals, a més d'assetjament emocional, a qui va assegurar que va estar sotmesa durant deu anys.

La jove de 28 anys va explicar que ell la forçava a drogar-se per després aprofitar-se d'ella i que un cop es va despertar "nua" en el seu llit "sense capacitat per recordar com havia arribat fins allà ". Però la justícia no sembla emparar malgrat aquests testimonis, ja que el judici encara no s'ha celebrat, tampoc ha trencat el seu contracte amb ell i la discogràfica Sony , per la qual cosa ha de continuar amb tots dos si no vol estar sense fer res.

Kesha no vol tornar a treballar amb Sebastià , però tampoc pot fer-ho amb ningú més a causa del tipus de contracte que té. La discogràfica s'ha negat a rescindir els contractes d'exclusivitat i cap altre productor vol treballar amb la cantant perquè tenen por que els demani a ells també.

La situació de Kesha és insostenible i un complet infern causa de les amenaces que pateix ia totes les pressions que té al seu voltant. Segons ella, el productor la va amenaçar amb destruir si tot sortia a la llum, cosa que sembla estar aconseguint si es demostren que són veritat les acusacions.