Quantcast

A quin actor de Hollywood li han diagnosticat la sida?

'Radar Online' ha publicat una notícia que ha deixat sense paraules al món del 'famoseig' als Estats Units. L'exclusiva d'aquesta revista nord-americana assegura que a un conegut actor de Hollywood li han diagnosticat VIH encara que el seu identitat s'ha mantingut en secret .

" Es tracta d'un actor, d'edat mitjana , amb fama de festiu per dècades i que s'ha involucrat en els tatuatges, drogues injectades i sexe amb prostitutes ", justifica la publicació. Aquest secret ha estat confessat per un amic proper del famós, que assegura que va ser diagnosticat a la fi de 2014 i que en els últims mesos s'ha enfrontat a un agressiu tractament perquè la malaltia no vagi més.

Pel que sembla, l'actor en qüestió ha pagat importants quantitats de diners perquè la seva identitat no es reveli , una mica del que s'estan encarregant els seus advocats. "No vol ser recordat com l'actor que va contreure VIH", publica 'Radar Online'.

El cercle més proper d'aquest intèrpret ha contacte també com les seves exparelles, amb l'objectiu d'evitar possibles filtracions a la premsa , cosa que ja hauria passat.

Com es troba ara mateix l'afectat? Segons les informacions, es troba reclòs a casa, patint greus atacs d'ansietat i víctima d'un quadre d'estrès generalitzat. L'alcohol s'està convertint en el millor refugi per a superar un dur cop que ha canviat la vida de l'actor.

A les xarxes socials ja ha començat l'especulació sobre el nom d'aquest famós. Veurem com acaba la cosa …