Quantcast

Li tatuen unes ulleres a la cara quan es recuperava d'una ressaca

Aquesta història sembla de pel·lícula, però no ho és en absolut … Un home va sortir de festa amb els seus amics a Gal·les i al final la cosa se'ls va anar una mica de les mans. Tant que, mentre ell passava la borratxera dormint, us van tatuar unes ulleres a la cara. A més, no els faltava detall, ja que fins i tot li havien incorporat la signatura de Ray-Ban.

Aquest home, natural de Swansea, no li va donar massa importància quan es va despertar, ja que pensava que es tractaria d'un dibuix amb retolador. Però quan es va rentar la cara i va comprovar que les ulleres seguien intactes, va comprovar que el que semblava una broma en realitat no tenia gràcia cap.

Per increïble que sembli, li havien tatuat les ulleres mentre dormia i ni tan sols s'havia adonat. Segons ha publicat el Daily Mail, ha trigat dos anys a poder esborrar el tatuatge per complet amb làser.

L'home ha assegurat en declaracions per a aquest diari que amb el temps es va acabar acostumant al tatuatge. No obstant això, les burles dels seus familiars i amics li van portar a acabar amb el tatuatge . Això sí, li han quedat taques blavoses a la cara que espera poder eliminar del tot.