Quantcast

Luis Enrique defensa als seus jugadors per la festa de Getafe

Luis Enrique ha deixat clar que les disfresses de Halloween de dissabte passat a Getafe entren dins " del circ del futbol en què vivim" i ha afegit que "en la meva època no hagués tingut lloc perquè es desconeixia la festa del Halloween ".

El tècnic asturià no ha volgut valorar si ell i el seu staff coneixien la intenció d'alguns dels seus jugadors de disfressar-se i ha lamentat que la notícia d'aquests dies sigui aquest incident als vestidors de Getafe i no el partit que va disputar el seu equip.

Luis Enrique ha afirmat que el partit que va jugar l'equip s'emmarca en l'evolució que té totes les temporades per aquestes dates una vegada les càrregues físiques ja no són un llast per tant les cames dels jugadors.

El tècnic ha negat tenir notícies que el procés de recuperació de Leo Messi s'hagi alentit i ha afegit que no sap, a tres setmanes del clàssic, si l'astre argentí podrà participar.

Per a Luis Enrique el que importa ara és vèncer demà a Bat Borísov, en partit de la quarta jornada de Champions, i apuntalar el primer lloc en el grup que permet jugar al Camp Nou i l partit de tornada dels octubre avos de final d'aquesta competició.

La direcció no ha que volgut revelar si demà es reservaran jugadors per al partit de lliga de diumenge contra el Villarrea l. Això sí, ha advertit que, abans del partit de lliga, s'ha de jugar el de Champions.

Jugadors com Rakitic i Busquets acumulen molts minuts i podrien descansar aquest dimecres. Mascherano està sancionat per la lliga i ocuparia el mig centre en lloc del migcampista de Badia.

Sobre l'evolució del jugador croat Halilovic < / strong> que milita a l'Sporting de Gijón, Luis Enrique s'ha felicitat que estigui sota les ordres del Pitu Abelardo i s'ha mostrat feliç pels bons partits que està fent.