Quantcast

Rajoy diu a twitter que "compta amb tots per defensar la unitat davant el xantatge separatista"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha publicat al seu perfil de twitter un missatge on assegura que “compta amb tots per defensar la unitat davant el xantatge independentista”. Acompanya el missatge d'una fotografia de la reunió que ha mantingut aquest dimarts amb el portaveu d'UPyD, Andrés Herzog, un cop ha acabat la ronda de contactes polítics sobre la situació a Catalunya després de rebre a La Moncloa els líders del PSOE, Pedro Sánchez; Ciutadans, Albert Rivera; el de Podem, Pablo Iglesias; el d'IU, Alberto Garzón; el d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida i el d'UPyD, Andrés Herzog. Aquest dimecres es reunirà amb els agents socials. Assistiran a La Moncloa els secretaris generals d'UGT i de CCOO, Cándido Méndez i Ignacio Fernández Toxo, el president de la CEOE, Joan Rosell, i el de Cepyme, Antonio Garamendi.