Quantcast

Una plaga de rates gegants aguaita Londres

Les rates es passegen en Londres com pels camps i clavegueres d'Espanya, encara que res es pot fer amb elles perquè han desenvolupat una gran immunitat al verí i són gegantines . Tan greu és la seva presència a la capital britànica que les autoritats han advertit que l'hivern podria ser molt perillós, ja que amb el fred busquen recer a les cases per refugiar-se.

L'Associació Britànica per al Control de les feristeles (BPCA) ha declarat que podrien ser "un gran risc per a la salut de la població" perquè han anat augmentant amb el temps el seu presència pel menjar que troben fàcilment.

Aquestes rates solen ser tan gegants que poden arribar a tenir el la mida d'un gat , ja que són molts els testimonis de gent que ha fotografiat als habitants rosegadors amb els que s'han trobat a casa seva i als polígons industrials.

La genètica d'aquests fastigosos animals ha evolucionat tant que ja són immunes al verí que abans s'utilitzava per al seu extermini, per la qual cosa es requereixen substàncies molt més forts i que només poden ser usades per professionals perquè poden ser un perill per a les persones.