Quantcast

DA farà llista pròpia a Andorra la Vella

Demòcrates per Andorra considera que la seva actitud ha estat de mà estesa durant les negociacions amb Cd'I per confeccionar una llista conjunta i mirar de buscar, entre tots, els millors candidats per encapçalar la candidatura més enllà d'aprioris electoralistes. En aquest sentit, DA lamenta que la prioritat de Cd'I i de LdA hagi estat fer un pacte al tomb dels personalismes i no d'un projecte polític; i que, a més, aquest acord passi per una aliança en contra de l'ideari i el projecte demòcrata, una aliança amb els que representen legítimament l'oposició del Govern.
Vist l'acord assolit per Coalició d'Independents, Demòcrates per Andorra es veu obligat a impulsar una llista pròpia a la capital. Una llista que DA vol obrir a sensibilitats i persones diverses disposades a unir esforços en favor d'un projecte de renovació i progrés per a la parròquia d'Andorra la Vella en línia amb la política reformista i modernitzadora que DA ha dut a terme a les institucions al llarg dels últims quatre anys i mig.