Quantcast

Així és Irene Nines, la núvia del Gran Wyoming

El seu nom és José Miguel Monzón, encara que tota Espanya li coneix més per ser el Gran Wyoming , el presentador que cada nit fa humor amb l'actualitat més àcida del dia i que, després de les càmeres, es deslliga en afectes amb la seva jove nòvia, Irene Nines Muñoz. La revista ' Aviat ' va revelar ahir la seva relació i publicar imatges de tots dos molt encaramel·lats per les carrers de Sevilla, després de passar una vetllada romàntica.

Nines , de 35 anys, té 25 menys que el presentador i surt amb ell des de fa un any, però no ha estat fins ara quan s'ha conegut públicament. Wyoming , que sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat, es veu embolicat en totes les pàgines de la crònica rosa sense moure un dit, després d'haver estat casat amb Marisa durant 20 anys.

Gairebé mai va parlar de la seva exdona, tan sols en una entrevista a 'El Mundo' en què va dir que ella havia donat el braguetazo a conèixer-lo, i això que amb ella va tenir als seus tres fills, < span class = "subratllat"> Marina, Miguel i Ángela . Sembla que la vida de Wyoming ha capgirat en trobar de nou l'amor en una dona molt més jove que ell ia la qual li encanta viatjar i conèixer món, tal com es dedueix al veure les seves imatges a Facebook.

Mentre compagina la seva vida com a presentador, Wyoming té temps per compartir-lo amb els seus tres fills i ser "mestressa de casa" , com ell mateix va dir en una entrevista amb Gabilondo, i amb la seva nova nòvia, Irene .