Quantcast

La Policia dels EUA, a un pas de resoldre el segrest de nen fa 26 anys

Fa 26 anys, Jacob Wetterling tornava amb dos dels seus germans i un amic d'una botiga de bicicletes per un camí rural, quan va aparèixer un home amb la cara oculta per un passamuntanyes i una pistola. L'assaltant va preguntar les edats i va agafar a Jacob, mentre els altres fugien cap al bosc.

Des d'aquell 22 octubre 1989 no s'han tingut notícies de Jacob, però aquesta incògnita pot ser que estigui a prop d'aclarir, segons ha informat la policia de Minnesota, després d'interrogar al pederasta de 52 anys, Danny James Heinrich. En declaracions de les autoritats recollides per CNN: "Considerem a Danny J. Heinrich com una persona d'interès en el segrest de Jacob" .

Així, el fiscal general de Minnesota, Andrew M. Luger, va assegurar que " Heinrich ha estat interrogat pels investigadors sobre la desaparició de Jacob Wetterling el 1989. L'acusat ha negat qualsevol implicació en la desaparició de Jacob Wetterling i no està acusat en aquest moment de cap delicte relacionat amb la desaparició ". ", va dir Andrew M. Luger.

Cal recordar que Heinrich ja va ser interrogat el 1989, però els investigadors decidissin tornar a examinar les proves usant la tecnologia de proves d'ADN que no estava disponible en 1989, va dir Luger.

Ells van descobrir que l'ADN d'Heinrich es va trobar en la roba d'una víctima d'un cas de segrest i assalt sexual que es va produir uns nou mesos abans que Jacob fos segrestat, va dir un agent de l'FBI en una declaració jurada s'adjunta a la denúncia penal contra Heinrich.

En aquest incident, un home va raptar a un nen de 12 anys i se'l va endur a un cotxe a Cold Spring, una ciutat a uns 16 quilòmetres de St. Joseph, i el va obligar a realitzar sexe oral, deia la declaració jurada. L'home va deixar que el nen es fora després d'amenaçar-amb la seva vida. Heinrich no ha estat acusat per aquest cas a causa de que la disposició legislativa en matèria de terminis ha caducat.