Quantcast

Cauen a Madrid tres jihadistes de l'IS disposats a atemptar

Segons fonts de la investigació, l'operació ha estat portada a terme per agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional en la Cañada Real, un poblat barraquista conegut com el "supermercat" de la droga , on han estat arrestats dos d'ells, i al barri madrileny de Vallecas, amb un altre detingut.

A més, els agents han practicat tres registres , dos al poblat i un tercer al barri madrileny. Els detinguts són tres persones d'origen marroquí, residents a Espanya, acusades de formar part d'un grup vinculat a l'organització terrorista DAESH.

D'acord amb les mateixes fonts, l'operació està coordinada pel jutjat central d'instrucció número 4 de l'Audiència Nacional i la fiscalia d'aquest òrgan.

< p> Segons ha informat el Ministeri d'Interior, els sospitosos estaven "disposats a dur a terme, en qualsevol moment, actes terroristes com els succeïts recentment en altres països del nostre entorn" .