Quantcast

Què va ser dels actors de 'Los Goonies'?

-

1
Malgrat que els vam conèixer sent unes criatures, 'Els Goonies' han complert ja 30 anys.

Malgrat que els vam conèixer sent unes criatures, 'Els Goonies' han complert ja 30 anys. La colla adolescent més famosa del cinema en els anys 80 ', que buscava de manera intrèpida un tresor amb un mapa que més que pistes els complica en el seu objectiu, es va separar després de l'enregistrament de la pel·lícula i es va dividir de forma evident. Sí, han fet alguna que una altra quedada després d'uns quants anys però mentre que uns protagonistes van decidir seguir lligats al món de la interpretació, altres van optar per allunyar-se d'un focus públic que els va arribar a aclaparar. Com estan en l'actualitat els actors de 'Los Goonies'? Han canviat molt físicament? Repassem l'abans i el després de Mickey, Bocamoll, Data i companyia. Te'n recordes d'ells? 'Mikey' El protagonista principal de la pel·lícula era Mickey, el líder de la banda que es mostrava com això però que no es caracteritzava en els moments clau com això, ja que era un adolescent amb molts complexos. Per què? El seu germà gran tenia molt a veure amb això. L'actor que va interpretar aquest personatge va ser Sean Astin, actor nord-americà que va rendibilitzar el seu pas per una de les comèdies més reeixides dels anys 80 'participant en sagues tan mítiques com' El Senyor dels Anells '. Allà va donar vida a Samwise Gamgee, cosa que li va permetre mantenir el seu estatus en la indústria cinematogràfica amb papers en sèries com '24' o 'Em dic Earl'. A més ha participat en pel·lícules més independents com 'The Freemason' o 'Do You Believe'.

Atrás