Quantcast

Errors més comuns que cometem en prendre la cervesa

-

1
Servir una cervesa a casa teva no suposa una gran dificultat, però clar, la cosa està en si ho fe

Servir una cervesa a casa teva no suposa una gran dificultat, però clar, la cosa està en si ho fem bé o no . I aquí entren en joc tots i cadascun dels errors que cometem diàriament quan ens volem refrescar amb una d'aquestes begudes. Encara que creguis que és el tradicional i el correcte , pots no tenir raó. I estem segurs que coses com que no s'ha de ficar el got al congelador o que totes les cerveses no es prenen a la mateixa temperatura són les que et sorprendran. Aquests errors i alguns més són els que et proposem a continuació. Ficar el got al congelador Una visita inesperada es presenta a casa teva, i això que no tinguis refrescs ni cerveses fredes ens sol passar a molts. El típic truc a què solem recórrer és el d'usar els gots que tenim al congelador. Doncs bé, has de saber que és un greu error recórrer a aquest tipus de gots. Val que en molts bars se serveix així, i val que tu mateix ho facis, però això no vol dir que sigui el correcte. Per això, deixa de banda aquesta tradició, perquè l'únic que fas és espatllar la teva pròpia cervesa. El got congelat fa que es perdi l'escuma, i de vegades, si el mateix conté molt de gel, et podria aigualir la cervesa. I la veritat és que no hi ha pitjor cosa que prendre una cervesa aigualida.

Atrás