Quantcast

La Cerdanya, 3 de novembre 2015: L'AUCER ENGEGA UN NOU CURS

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) ha donat el tret de sortida a un nou curs acadèmic amb la conferència ‘Els Secrets del Vaticà’ que ha ofert el periodista Vicenç Lozano. La sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal s’ha omplert per escoltar al que ha estat durant 30 anys el corresponsal de TV3 a Roma. Lozano ha fet un repàs de la situació que viu avui en dia el Vaticà amb el nou període encetat pel Papa Francesc i també ha parlat dels escàndols que han sorgit en els darrers anys al voltant de l’Església i que han conduit a la renúncia de Benet XVI.

L’Associació Universitària de Cerdanya arriba enguany a la seva majoria d’edat i per això vol oferir un curs acadèmic ple d’activitats per a tothom.

Els ‘Secrets del Vaticà’ ha recorregut molts municipis catalans i properament Vicenç Lozano n’oferirà la segona part, que es centrarà amb les reformes i resistències al Papa Francesc.

Parlen al vídeo: VICENÇ LOZANO, PERIODISTA – FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT DE L’AUCER