Quantcast

Ximo Puig veu "persecució" del govern espanyol en la suspensió al TC de la sanitat a immigrants en situació irregular

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha considerat aquest dimarts que hi ha una «persecució» dirigida «d'una manera absolutament insòlita» cap al País Valencià després que el Constitucional hagi suspès de manera cautelar la Llei que garanteix l'atenció sanitària als immigrants irregulars, en admetre a tràmit un recurs del govern espanyol. En declaracions als mitjans després de la reunió amb el president de Ford Europa, Jim Farley, el cap del Consell ha dit que és «impresentable» que el govern espanyol hagi recorregut «el que no ha fet en altres comunitats» i ha indicat que «no és la millor manera de recuperar un diàleg que és fonamental». Puig ha dit però que «totes les persones que viuen a la Comunitat Valenciana han d'estar absolutament tranquil'les que rebran assistència sanitària».