Quantcast

GH 16: Raquel i Marta, a punt d'arribar a les mans en la prova setmanal

Raquel i Marta no precisament bé. Pràcticament des que arrenqués 'Gran Hermano 16' saltava a la vista que la convivència no anava a ser ni molt menys fàcil entre elles, i des que Raquel va ser repescada seva relació s'ha tornat encara més tensa.

La situació entre les dues ha arribat al límit durant aquesta prova setmanal, en la qual han de jugar diversos partits de bàdminton . I és que, a Raquel sembla que no se li dóna massa bé, el que va acabar desembocant en un conflicte amb Marta, que en aquest moment feia d'àrbitre. No cal dir que Raquel va estar recolzada per Suso en tot moment.

La de Càceres no era capaç de treure correctament, i Marta li donava un punt a l'equip contrari. "L'altre dia Marta va treure malament fins a quatre vegades i no l'hi van explicar fins a la quarta" , es va enfadar Raquel. "Sí, però després d'això em van dir que no valia" , li va replicar Marta, donant-li el punt a l'equip contrari. "A mi no em metes en això, jo què volen que li faci si no saben ni treure".

Però la cosa no va quedar aquí, ja que Marta se li va escapar el riure i els crits no van trigar a arribar. Marta va cridar "bipolar" a Raquel, i ella va respondre amb un "metemierdas" . "Ves amb els teus 30 anys a prendre pel sac" , va dir Raquel. A més, els companys van haver de separar-les per evitar que arribessin a les mans.