Quantcast

El Gran Wyoming, amb una dona 20 anys més jove que ell

El Gran Wyoming està refent la seva vida amb una dona molt més jove que ell, 20 anys menys, anomenada Irene Nines , tal com revela la revista 'Pronto' . El presentador d''El Intermedio' sempre ha mantingut la seva vida privada al marge, sobretot des que es va separar de la seva dona, Marisa, i mare dels seus tres fills.

Als seus 60 anys sembla haver tornat a trobar l'amor després d'haver estat casat durant més de dues dècades. No se sap gairebé res de la seva nova núvia, tan sols que porten sortint al voltant d'un any, però van ser enxampats durant una sortida romàntica a Sevilla.

La publicació assegura que el Gran Wyoming porta la seva relació amb molta naturalitat, però no dóna mostres d'amor en públic, fins fa res, quan van passejar per Triana d'allò més afectuosos. El presentador té tres fills , Marina, Miguel i Ángela.