Quantcast

La festa del cinema torna demà amb entrades a 2,90 euros

La IX edició de la Festa del Cinema posa durant tres dies, a partir de demà i fins dijous, les entrades a 2,90 euros.

L'anomenada Festa del Cinema arriba a la tardor, un any més, amb la vocació d'impulsar el setè art entre el gran públic i està organitzada per la confederació de productors audiovisuals, la federació de distribuïdors de cinema, la federació de cinemes d'Espanya i, també per l'institut de cinematografia i de les arts de l'audiovisual.

Els espectadors s'han d'acreditar en la we b www.fiesta de l'cine.com per poder accedir a les entrades que porten aquest descompte substancial del preu. Els menors de 14 any es i els més grans de 60 anys no hauran de seguir aquest tràmit al web.

La intenció de l'organització és que les famílies, com abans, acudeixin amb tots els seus membres a gaudir de les estrenes cinematogràfiques .

En la novena edició d'aquest homenatge al cinema el gran públic podrà seguir comprant les entrades a la taquilla, en els caixers de venda d'entrades situats als vestíbuls dels cinemes i, també, en les plataformes habituals de venda on line.

El film de Woody Allen " Irrational man", "Truman", de la mà d'una de les interpretacions genuïnes de Ricardo Darín, "Mart", una aproximació al cinema fantàstic, o l'última creació d'Alex de l'Església "La meva gran nit" són algunes de les creacions artístiques de les que podran gaudir els amants del cinema per aquests dos euros amb noranta cèntims.

Matt Daemon, Robert DeNiro, Johnny Depp o Dustin Hoffman són alguns dels artistes que protagonitzen aquestes estrenes.

L'aparició constant de noves tecnologies , l'expansió del vídeo i la possibilitat de descarregar-se pel·lícules són elements que paralitzen l'estabilitat de les sales cinematogràfiques i, sobretot, dels seus empresaris que es veuen obligats a tancar-les.

Cinemes emblemàtics com l'Alexandra, el petit Coliseum o l'Alcàsser van deixar els últims mesos orfes de projeccions a una de les vies més emblemàtiques de Barcelona, ??la Rambla Catalunya