Quantcast

Laura Laprida, l'actriu que ha escandalitzat a Argentina amb una escena de sexe

Es diu Laura Laprida i ha revolucionat per complet a tots els argentins després de protagonitzar una tòrrida escena de sexe que ha cridat molt l' atenció dels adeptes a la sèrie ' Història d'un clan '. La jove de 26 anys és filla d'un milionari polista i d'una de les trigèmines d'or que li van fer els cors a Julio Iglesias durant els anys 80, i ja és tota una sensació al seu país.

La sèrie relata la història basada en fets reals d'una família benestant de Argentina que es dedicava a segrestar persones de classe alta en els anys 90 i està tenint tant èxit que l'escena ha generat moltíssim enrenou, amb l'al·licient que el company amb el qual manté sexe és el fill de Ricardo Darín , Xinès Darín.

El escàndol de l'escena ha estat tan gran, i això que no se la veu res explícitament, que ella ha hagut de justificar al diari 'La Nación' dient que < em> "em va encantar aquesta escena, no em va fer por fer-la i em va semblar necessària per mostrar el morbós que s'estava posant el personatge d'Alexandre … Tenir sexe en la mateixa camioneta on els Puccio feien els segrestos, amb la núvia d'una de les víctimes … I ni la meva mare ni el meu pare es van horroritzar. Ells em van recolzar sempre ".

"No tinc inhibicions amb el sexual, a més el Xinès és un gran professional que em va fer sentir molt còmoda i amb la direcció de Luis Ortega vaig poder realitzar-lo amb absoluta llibertat. Em vaig sentir molt cuidada" < / em>, va confessar Laprida .