Quantcast

Gigi Hadid incendia Instagram en roba interior

Gigi Hadid , l'última revelació en el món de la moda, ha tornat a sorprendre a tots els seus seguidors a les xarxes socials després de penjar un vídeo a roba interior que no ha passat desapercebut. La model acaba de signar per la prestigiosa marca de Victoria'a Secret, i això que ha rebut moltes crítiques pel seu pes, per molt increïble que sembli.

La model a la qual han anomenat grossa en més d'una ocasió, tot i que té un cos de 10, és una de les models que més està trencant els cànons en els últims mesos. Amb només 20 anys, va enlluernar el món a ' Sports Illustrated ' i, sens dubte, seguirà donant què parlar en el proper desfilada de la marca de llenceria.

Fent gala de la seva cuerpazo, Victoria 's Secret ha penjat al seu compte de Instagram un vídeo en el qual Hadid es passeja en roba interior, el qual pots veure clicant aquí , igual que ho farà amb les ales penjades. Hi ha rumors que apunten que ja s'ha posat a dieta per perdre quilos, encara que ella mateixa es va negar rotundament fa temps.