Quantcast

El IS executa a dotze nens que van fugir d'un camp d'entrenament

Estat Islàmic ha executat a dotze nens d'entre 12 i 16 anys d'edat després que intentessin escapar d'un camp militar d'entrenament i adoctrinament a la ciutat iraquiana de Mossul, segons informa el portaveu del Partit Demòcrata del Kurdistan (KDP) a Mossul, Saed Mimusini.

Aquests 12 menors, que havien estat entrenant en un campament militar gihadista l'est de la ciutat de Mossul, van tractar d'escapar però van ser detinguts i, posteriorment , executats en l'àrea d'Al Ghabat , segons publica el portal de notícies Iraqi News.

GAIREBÉ UN CAMP DE TORTURES

Fa un parell de setmanes, un vídeo publicat pel grup gihadista terrorista mostrava com els terroristes recluten i entrenen a menors en l'ús d'armes i els ensenyen a decapitar . Un jove que va aconseguir escapar va comptar les tortures a les que són sotmesos. Així, aquests menors són anomenats "els cadells del califat" i són allotjats en camps d'entrenament, on els sotmeten a tota mena de càstigs a mesura que aprenen les tècniques terroristes.

El vídeo mostra l'interior del camp d'Al Raqqa, al nord-est de Síria, on els menors estan vestits com militars i criden les consignes que els imposa l'EI. Allà són obligats a deixar de banda la seva fe per convertir a l'islam , mentre els ensenyen com utilitzar armes de foc ia decapitar als que s'oposen a les accions del grup terrorista.

Un dels joves, anomenat Hamada Shihab Ahmed, de 10 anys, va explicar que en un dels camps, del que va aconseguir fugir, "hi havia més de 80 nens yazidíes a més dels musulmans" que " tenien entre cinc i set anys ", va publicar Euronews. Allà, gairebé "no hi havia menjar" de manera que només s'alimentaven "una vegada per dia" .