Quantcast

La obliguen a provar el seu embaràs després de cedir el seient al metro

Per què li van cedir el seient? Raayan viatjava al soterrani proveïda d'una insígnia que donava compte del seu estat de gestació : "Bebè a bord", resava aquest distintiu habitual a la regió i que forma part de una campanya que pretén fomentar el respecte a les dones embarassades perquè els ciutadans siguin comprensibles i li cedeixin el seient quan viatgen al soterrani.

No obstant això, en aquest cas, amb el que es va trobar va ser amb una situació encadenada que va acabar per respondre a tot el contrari que es busca amb aquestes insígnies.

En primer lloc, un home es va adonar del seu estat i va veure el distintiu que la reconeixia com embarassada, per la qual cosa es va apressar respectuosament a deixar el seu seient lliure. No obstant això, una segona dona, que va veure l'oportunitat de seure, es va avançar per prendre el lloc.

Va ??ser llavors quan Raayan li va fer saber que li havien cedit el lloc a ella pel seu estat de gestació, alguna cosa davant el que la dona es va disculpar donant-li la raó i afirmant no haver-se donat compte.

No obstant això, quan aquest petit malentès va quedar resolt, un altre home va entrar en escena per complicar encara més la situació, donant lloc a un vergonyós episodi.

Indignat pel que acabava de presenciar, l'home va demanar explicacions a Raayan sobre el motiu pel qual havia decidit prendre-li el lloc a l'altra dona, assetjant, i exigint-li al mateix temps que li demostrés que veritablement estava embarassada.

"Li vaig mostrar la insígnia del 'nadó a bord' i llavors de forma grollera i irrespectuosa em va replicar: On és el nadó?", explica en declaracions recollides per Mirror.

"Estava en xoc. És aquesta la manera de tractar a una dona? ¿He de portar sempre a sobre les proves de maternitat ?, es preguntava amb indignació.

Tal com relata, la veritat és que encara es troba en les primeres etapes de la gestació, però malgrat això ja resulta perfectament visible i el delata la panxa d'embarassada.

"Com a nació, estem perdent el nostre segell", va sentenciar en referència a la pèrdua dels bons costums després d'assegurar que s'aprecia com cada dia casos com el seu es reprodueixen en una contínua demostració d'egoisme i falta de respecte.