Quantcast

Dos accidents a causa de la pluja compliquen circulació a l'A-2 al Baix Llobregat

La carretera A-2 al seu pas pel Baix Llobregat ha estat un dels punts on la circulació s'ha vist més afectada per la pluja. Dos accidents amb una hora de diferència han fet tallar diversos carrils d'aquesta via en els dos sentits. El primer ha tingut lloc a les 17.37 hores a Abrera quan un camió que carregava 200 tones de bobines de paper ha fet la tisora i ha xocat contra la mitjana. S'han hagut de tallar dos carrils per sentit. El segon accident ha tingut lloc a Esparreguera a les 18.34 hores i, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, s'hi haurien vist implicats fins a deu vehicles. Un dels cotxes ha bolcat i ha deixat un ferit lleu. La via s'ha tallat durant 50 minuts en sentit Barcelona.