Quantcast

Menjars fastigoses que costen molta pasta

-

1
Espanya ha legalitzat els àpats amb insectes que fins ara estaven totalment prohibides, però no t

Espanya ha legalitzat els àpats amb insectes que fins ara estaven totalment prohibides, però no tots els estómacs estan preparats per suportar tals plats, per molt que siguin una menja en altres parts del món. Pensar que t'estàs menjant una llagosta o una mosca no ha de ser gens agradable, per molt que la OMS digui que són nutritius i combaten la fam. Nosaltres preferim seguir menjant carn, encara que sigui amb moderació. Si estàs a punt de menjar, o de sopar, millor no llegeixis aquesta llista. Aquests àpats són bastant fastigoses però en els països en què es mengen són veritables perles de la gastronomia amb preus desorbitats . Encara que nosaltres no anem a menjar-per confirmar que no ens agraden, tu pots fer-ho i explicar-nos-… Si t'atreveixes … Sannakji és el nom de un petit pop típic de Japó que es menja estant completament viu , tallat en trossos que es mouen com una «sabandija ', sobretot quan entra en contacte la sal amb la salsa . Diuen que el sabor d'aquest petit mol·lusc és increïble, així com veure com es mou estant en el plat, però amaga un perill molt greu per a la salut dels que ho proven. Si no es mastega bé, per molt atractiu que resulti sentir el moviment de l'animal en el nostre cos, els tentacles poden adherir-se a la gola provocant, en molts casos, la mort per asfíxia. D iuen que sentir aquesta sensació dins de l'organisme és la raó que més atrau les persones per menjar-se a aquest pop, tot i que comporta un risc molt gran.

Atrás