Quantcast

Així han canviat les noies més explosives de la televisió dels 90

-

1
Malena Gracia Malena Gracia és sens dubte una de les noies més recordades de la televisió de fi

Malena Gracia Malena Gracia és sens dubte una de les noies més recordades de la televisió de finals dels 90 i principis del segle XXI. Va ser triada noia Playboy d'Europa, va protagonitzar diverses portades a la revista Interviú i fins i tot va intentar representar Espanya a Eurovisió. Que pugui semblar, abans de donar el salt a la fama va intentar fer-se un lloc en el món de la música com a cantant de cobla. Després de diversos anys apartada de la televisió, Malena Gracia va revolucionar les xarxes socials en sorprendre a 'Sálvame' amb el seu canvi d'imatge. Al programa de Telecinco va arribar per promocionar el seu nou disc, pel que sembla que la seva carrera musical no va acabar amb el seu popular 'Loca'. Precisament fa unes setmanes la recordàvem per ser una de les artistes imitades a 'Tu cara me suena'. A diferència d'Ylenia, Malena sí li va fer «il·lusió» que la imités Ana Morgade.

Atrás