Quantcast

Trenca amb la nòvia en plena muntanya russa

Les muntanyes russes són el lloc ideal per passar un moment de nerviosisme, velocitat i por a parts iguals. Pel que dura el seu recorregut pot passar pràcticament de tot, i sinó que l'hi diguin als protagonistes d'aquest vídeo. Sobretot a la noia, que va veure com s o nuvi la va deixar a força de crits i entre corba i corba.

Com s'observa en la gravació, que supera ja les dues milions de reproduccions, el noi es mostra molt nerviós per pujar a l'atracció i comença a dir "no puc, no puc" . Un cop iniciada la marxa, mentre la seva nòvia gaudeix dels primers segons, deixa anar la bomba: "Vull trencar amb tu".

Per la seva reacció, sembla que la jove triga uns minuts en assimilar la confessió del que era el seu nuvi, almenys fins muntar a la muntanya russa. Això sí, pel que fa confirma el seu propòsit fa cara de molt pocs amics.