Quantcast

'GH16': Demanen l'expulsió disciplinària de Raquel per revelar informació de l'exterior

Raquel podria tenir les hores comptades a 'Gran Hermano 16'. Malgrat portar poc més de 48 hores a Guadalix de la Serra després de guanyar la repesca, la de Càceres s'ha convertit en el blanc de l'audiència per revelar informació de l'exterior.

Sota el hashtag #RaquelExpulsionDisciplinaria , centenars d'usuaris han denunciat els diferents comentaris que la concursant ha realitzat des del seu retorn a la casa i que podrien condicionar el futur de les seves companys en el concurs . De fet, els seguidors de 'GH16' han aconseguit que la seva campanya es converteixi en una de les tendències més comentades d'aquest diumenge.

Més enllà de la multitudinària petició de l'audiència a través de les xarxes socials, l'actitud que ha mostrat Raquel des que va guanyar la repesca tampoc ha agradat ni als seus companys ni a l'organització. Mentre que des de dalt li haurien donat fins a dos tocs d'atenció per comptar més del compte, la resta d'habitants de la casa veuen que s'ha apropat als concursants que més suport tenen fora, una estratègia condicionada lògicament per la seva estada a l'exterior.

A més d'aprofitar aquesta informació per al seu propi benefici, diversos seguidors han denunciat que Raquel hauria mentit tant en el percentatge de la seva expulsió com de la seva repesca.

GH és AÏLLAMENT !! i Raquel està comptant moltes coses subtilment #RaquelExpulsionDisciplinaria fins ha dit que es va Marina aquesta setmana

& mdash; Bizcochera shhh (GH_Fan) 1 novembre 2015