Quantcast

Oblit Hormigos denuncia que una "usurpadora 'puja fotos de la seva filla a Instagram

Oblit Hormigos no és l'únic personatge conegut que ha vist suplantada la seva identitat a través de les xarxes socials. Són molts els famosos que han hagut de denunciar diferents perfils i aclarir que no estan presents en determinades plataformes tot i la presència de comptes amb el seu nom. No obstant això, en aquesta ocasió la suposada 'usurpadora' ha anat un pas més enllà.

Segons la exconcursant de 'Gran Hermano VIP', entre molts altres realities, hi ha un compte a Instagram que no només suplanta la seva identitat sinó que ha compartit una foto de la seva filla , sense cap tipus d'autorització i sense tapar la cara.

Que impotència !!! El compte falsa q tinc a instagram pujant fotos de la meva filla

& mdash; Oblit Hormigos (olvihormigos) octubre 31, 2015

Oblit Hormigos ha volgut denunciar el cas a través de les xarxes socials , on a més d'assenyalar de quin compte es tractava, ha aprofitat per recordar als seus seguidors quin és el seu perfil real a Instagram.

Després de rebre el suport de diversos usuaris a Twitter, que li han insistit en que presenti una denúncia davant la Guàrdia Civil, la dels Yébenes ha confirmat que "denunciaré", cosa que ha advertit "per si em llegeix".

El compte falsa d'Oblit Hormigos a Instagram supera els 7.000 seguidors i recull nombroses fotos de la col·laboradora televisiva.