Quantcast

Shakira i Piqué es diverteixen amb els seus fills en Halloween

Els famosos no perden l'oportunitat de celebrar la nit més terrorífica de l'any. Halloween ens permet veure tota mena de disfresses, alguns més treballats que altres, ia les celebrities que deixen de banda la vergonya i es dediquen a donar ensurts cada 31 d'octubre.

Mentre que alguns dels seus companys del FC Barcelona es disfressaven a l'avió, Piqué i Shakira decidien celebrar aquesta festivitat acompanyats dels seus fills i en una divertida estampa. És cert que no han triat models de disfressa molt tenebrosos i que podria tractar-se més d'una imatge de Carnaval que de Halloween , però el que sembla innegable és que els petits Milan i Sasha s'ho van passar d'allò més bé veient als seus pares disfressats, com ells, de Topo Gigio.

Com si es tractés d'una nova versió del grup Parxís, cadascun dels integrants de la família del jugador blaugrana vestia d'un color diferent. En aquesta ocasió, va ser Shakira qui va compartir la idíl·lica fotografia en el seu perfil d'Instagram.

Topo Gigio, de creació italiana, va ser un dels personatges infantils de maig èxit a Espanya durant la dècada dels 80.