Quantcast

Un nen de 3 anys sobreviu a un brutal atropellament

Veient les imatges sembla impossible que el petit Texas Jaiswal, de tan sols 3 anys, hagi sobreviscut a aquest brutal atropellament, en el qual un pesat tot terreny li va passar literalment per sobre amb una de les rodes davanteres.

El brutal succés ha tingut lloc a la ciutat de Silvassa (Índia) i va ser gravat per les càmeres de seguretat de l'edifici que es troba davant l'aparcament. El petit Texas jugava a la vorera, quan de forma inesperada el vehicle li passa per sobre a l'iniciar una maniobra marxa atra s per reincorporar-se al trànsit.

A l'Índia, com al Regne Unit, els vehicles tenen el volant a la part dreta, una situació que podria haver incidit en què el conductor no s'adonés de la seva presència. El que sí sorprèn és que reprengués la marxa tot i sentir que havia trepitjat alguna cosa amb el pneumàtic.

Les imatges -que pots veure clicant aquí – s'han difós a gran velocitat per les xarxes socials. Afortunadament, tot i la gravetat de les mateixes, el nen només va patir una fractura a la cama dreta i ja es recupera a l'hospital.