Quantcast

'Joc de Trons': La HBO podria retardar l'estrena de la sisena temporada

Si els majors fans compten els dies per a l'estrena de la nova temporada de 'Joc de Trons' , tot indica que s'hauran d'emprar alguna pàgina més del calendari de 2016. La raó no és altra que el possible ajornament de l'estrena de la sisena entrega de la popular sèrie.

Segons recull 'FormulaTV', la HBO ja ha fet pública la seva graella per als primers mesos de l'any que , amb títols destacats com 'Girls' o 'togetherness' i l'estrena d'un nou drama, 'Vinyl'. És precisament aquest nou títol el que podria retardar l'arribada de la sisena temporada < / strong> de 'Joc de Trons', tenint en compte la metodologia habitual de la cadena nord-americana.

Fins ara, la HBO dedica els diumenges a l'estrena dels capítols de producció original, com són 'Joc de trons 'o' Vinyl '. Si el nou drama arrenca el 14 de febrer i la seva primera temporada compta amb 10 capítols , l'esperada batalla pel 'tron de ferro' es veuria desplaçada un parell de setmanes. Així, en comptes de revelar les primeres trames a principis d'abril, els fans de la sèrie haurien d'esperar fins al dia 24 d'aquest mateix mes.

De moment no hi ha confirmació oficial per part de la HBO , per la qual cosa es desconeix si la cadena decidiria fer un canvi en el calendari i mantenir contents als els seguidors de la seva major insígnia.