Quantcast

Un conductor comet un doble atropellament per evitar un robatori

Presenciar un robatori no és plat de bon gust i, encara que podria haver reprès la marxa sense preocupar-se per l'incident, un conductor va decidir emprar-se a fons perquè els lladres no aconseguissin finalment escapar- amb el seu botí.

Com s'observa en les imatges gravades per les càmeres de seguretat d'una gasolinera a Xile, dos individus s'apropen a una moto i comencen a amenaçar un dels empleats. Davant d'aquesta circumstància, el conductor de la camioneta va accelerar bruscament atropellant a un d'ells.

Mentre que el segon lladre va optar per fugir del lloc, l'individu atropellat trigar diversos segons a intentar reprendre la marxa, tot i que finalment tampoc li seria possible. Res més pujar a la moto, la camioneta li va donar un nou cop que va acabar per deixar-lo completament atordit.