Quantcast

'GH16': La confessió sexual de Suso abans del seu primer intent de edredoning

L'entrada a la casa de Raquel no ha suposat el que Suso esperava. Malgrat que la parella sembla que continua endavant en la seva relació dins del concurs, els seus companys són testimonis dels continus alts i baixos que protagonitzen. De fet, poc abans del seu primer intent de 'edredoning', Suso va arribar a sentenciar: "Em t'avorreixes moltíssim".

La frase, per la qual Raquel podia haver posat punt i final a la relació, va arribar després que la de Càceres dubtés de si anar o no a dormir al costat del català. Sembla que aquesta actitud, que ha arribat a qualificar de "crescudeta" , no va agradar a Suso, pel que va decidir anar a parlar amb Carlos.

Durant la conversa, el jove va assegurar que amb Raquel li passa una cosa semblant a amb Sofia: "És guapa, però no podem parlar de res. La tenia al llit i no sabia que dir-li. Per a mi és molt important la conversa amb una dona ".

Per això, Suso no va tenir inconvenients a confessar-li a Carles que "estic reprimit, i això que vinc de pajearme". Això sí, passada la tempesta, el català i la de Càceres es van retrobar al llit, regalant-apassionats petons i tapant-se amb la manta per protagonitzar el seu primer intent de 'edredoning'.