Quantcast

Els comerciants de la capital celebren la instal·lació de la pista de gel a la plaça Rebés

Andorra la Vella.- Aquest dissabte al matí s'ha inaugurat la pista de gel que ha instal·lat el Comú d'Andorra la Vella a la plaça Rebés, després d'haver estat fabricant aquesta setmana el gel necessari per posar-la en funcionament. Els comerciants han aplaudit la mesura del Comú, que va ser presentada amb l'objectiu d'atreure els visitants cap a aquesta zona de la capital i per dinamitzar els comerços del Centre Històric, especialment al voltant de la plaça Rebés i la part sud de l'avinguda Meritxell. De fet, una trentena de comerços ja han reservat tiquets per poder obsequiar els seus clients amb invitacions a la pista. El cònsol major de la parròquia, Jordi Minguillón, ha assegurat que 'd'entrada és un èxit perquè dóna feina a nou persones' i que espera que sigui 'una peça important a l'hivern per generar flux de persones i activitat comercial i turística'.