Quantcast

Ricky GH16 simula una penetració a la nena de l'exorcista

El túnel del terror de ' Gran Germà ' va ser de tot menys terrorífic, encara que no per a una de les persones que hi eren a dins i que ho devia passar molt, però que molt malament. I és que un dels concursants nous, Ricky , va voler fer la gràcia i no va tenir cap, encara que tothom en les xarxes se l'hagi rigut.

Resulta que hi va haver un moment en què el musculós noi es va posar a simular una penetració amb l'actriu que feia de ' la nena de l'exorcista ' , ja que estava estirada en un llit com en la pel·lícula. La suposada broma es va quedar en un gest sexual de molt mal gust, però pel qual no ha estat penalitzat.

El Súper li va cridar l'atenció per haver-se llançat al llit contra l'actriu, però l'acció masclista es va quedar en això, en un simple toc. Ricky , que és el nou a Guadalix, no ha quallat del tot per tenir una personalitat egocèntrica semblant a la de Suso, pel que amb ell no ha fet molt bones molles.

Mentrestant, el compte de Twitter del programa va penjar la imatge del concursant fent la 'gràcia' dient que "està desubicat. No sap que estan al túnel del terror" . El masclisme de la seva acció no ha estat suficient per a l'expulsió, ¿hauria d'estar fora ja?